Projecten

Restauratieprojecten
Voordat wij beginnen met de restauratie van uw oldtimer, kijkt als eerste onze expert naar de te herstellen onderdelen in de auto. We bespreken uw wensen door, waarna er een plan van aanpak wordt gemaakt. Wij leggen u stap voor stap uit wat we met uw wagen gaan doen, zodat u precies weet wat er te wachten staat. Als u hiermee akkoord gaat, gaan wij met de restauratie aan de slag.

Proces van de oldtimerrestauratie
Als er sprake is van een groot schadeherstel, wordt de carrosserie ontstaan van de lak. Dit gebeurt door onze specialist, omdat dit een speciale techniek voor oldtimers is. Het plaatwerk van de carrosserie wordt ontdaan van eventuele deuken en krassen, zodat het er weer strak uit ziet. Hierna wordt het opnieuw gespoten, waarna de auto weer wordt gemonteerd en in goede staat wordt teruggebracht.

Iedere oldtimer is uniek
Wij hebben een uitgebreide kennis op gebied van onderdelen, ondergronden, kleuren en materialen. Geen enkele oldtimer is hetzelfde en wij willen de uniekheid van uw wagen graag behouden. Wij beseffen goed hoe groot de waarde van uw oldtimer is en gaan hier zorgvuldig mee om. Indien er vragen zijn, kunt u gerust contact met ons opnemen.