Links

Websites oldtimer kopen en verkopen

Het vinden van de perfecte oldtimer die bij u past, is een start van een leuke, inspirerende, maar ook tijdrovende zoektocht. Door de bomen is soms het bos niet meer te zien en vooral met het aanbod uit het buitenland, is het kiezen van de juiste wagen een heel karwei. Wij hebben voor een lijst met erkende websites waar u terecht kunt voor de inkoop, verkoop of bezichtiging van oldtimers en onderdelen.

Oldtimerweb.nl
Oldtimerweb.nl heeft een speciale pagina die bedoeld is voor verzamelaars die (onderdelen van, accessoires voor, documentatie over) oude brommers, scooters, motoren, auto’s, vrachtwagens of tractoren willen kopen of verkopen.

Autotrader.nl
Onder het kopje klassiekers kunt u aangeven waar u naar op zoek bent. Deze website laat alle bijbehorende advertenties van oldtimers zien. Als u een oldtimer wilt verkopen, kunt u hier uw advertentie kwijt en wordt deze doorgeplaatst naar AutoWeek.

Amklassiek.nl
Alle oldtimers die in Auto Motor Klassiek worden aangeboden staan op deze site. Door middel van een zoekbalkje, kunt u vinden waar u naar zoekt.

Speurders.nl
Speurders.nl heeft een groot overzicht met alle oldtimers die worden aangeboden. Door aan de linker kant van uw scherm gebruik te maken van filters, kunt u precies vinden wat u zoekt.

Autoscout24.nl
Op deze website kunt u gemakkelijk aangeven welke soort auto en uit welk bouwjaar u een wagen wilt hebben. Het aanbod is groot en u kunt filters inschakelen om het zoeken makkelijker te maken.

Marktplaats
Op Marktplaats is er een groot scala aan oldtimers. Van motoren, auto’s, bussen en onderdelen.

Antwerp Classic Car Event
Dan is er ook nog het Antwerp Classic Car Event (ACCE), een jaarlijks tweedaags oldtimer-evenement. Honderden oldtimers verzamelen zich op een grasveld in Antwerpen. Er zijn twee oldtimer tours, de Antwerp Classic Tour en de Antwerp Grand Tourisme Tour.