Oldtimerrestauratie

Onze kennis op gebied van oldtimers is groot, waardoor wij u op vele fronten van dienst kunnen zijn. U bent niet voor niets verliefd geworden op uw klassieke wagen en wij houden deze graag in goede staat. De lak van uw auto kan in de loop der jaren toe zijn aan een nieuwe opfrisbeurt. Wij bieden behandelingen aan voor een goede oldtimerrestauratie, zodat deze er weer als nieuw uit ziet. Of het nu om een totaal- of deelrestauratie gaat.

Bedrevenheid van onze professionals

Daarnaast zijn we bedreven in het werken met platen en onderdelen van oldtimers. Hierbij kunt u denken aan luchtfilters of spatborden. Ons werk bestaat uit professioneel en traditioneel geklopt plaatwerk. Deukjes en krassen zijn voor onze professionals een kleine moeite om te herstellen en zijn op financieel gebied geen zware last. Grotere schade en laswerk kunt u ook bij ons laten repareren. Voor elk probleem vinden wij, in overleg met u, een goede oplossing.

Verzekeringskosten oldtimer schade

Omdat autoschade in een klein hoekje zit, bieden wij graag een goede regeling. Zodat u het herstel zonder zorgen aan ons kunt overlaten. Wij zoeken contact met uw verzekering, zodat we kunnen uitzoeken in hoeverre de schade wordt gedekt.